Spring til indhold

Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug

Flaget var på halv i lørdags på Adventure Efterskolen

På vegne af Karsten Dressø, Forstander, Adventure Efterskolen

Det er med stor sorg, at jeg natten til lørdag modtog information om, at Bjarne var sovet ind. Kroppen har ikke kunnet tage imod ilten, og det er støt og roligt gået i den forkerte retning. Familien var ved ham lige til det sidste, og Bjarnes død og den tragiske situation berører os alle dybt. Vore tanker går til de nærmeste.

Bjarne er en af vores elever der i sidste weekend kom galt af sted der hjemme, i.f.m. kørsel på en traktor. Den væltede og han kom i klemme, og under en halv timer efter at Falck var alarmeret, ankom han med helikopter til intensiv på Odense universitets hospital. Hændelsen har været beskrevet i Jyske Vestkysten (JV) sidste fredag, lørdag og søndag samt på JV’s hjemmeside.

Alle forældre og pårørende til vores elever er informeret her til morgen via mail og vi har her til morgen samlet de elever, der var på skolen og informeret dem om, at Bjarne er sovet ind samt holdt et minuts stilhed. Vi har talt med eleverne om vigtigheden af at tale sammen og forholde sig til de følelser der er/kommer og informeret om, at vi er der for dem. Under lørdagens løb ”Stafet for livet”, havde vi have tændt et lys på Ringridderpladsen ved vores hvile-område, og flaget her på skolen er på halv.

Del på Facebook