Spring til indhold

Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug

Kom til kvindedag den 8. marts.

Kvindekomiteen Sønderborg har igen i år strikket et helt særligt program sammen og som noget nyt i år har vi valgt at der er FRI ADGANG. Det har vi kun kunnet gøre fordi vi har mødt en helt særlig opbakning fra lokalsamfundet, musikere, foredragsholdere og erhvervsdrivende til at støtte om denne dag.

Programmet, som vi har sat sammen til dig lyder således:

16.00: Dørene åbnes.  Boderne med lokale kunsthåndværkere, butikker og meget mere åbnes. Kantinen er åben og der kan købes Kaffe & Kage. Tilmelding til de forskellige workshops. Obligatorisk.

16.30: Officiel velkomst og praktiske informationer i Kantinen

16.45: Workshops. Charlotte Sahl Madsen: ”Du kan både blive CEO og Minister – hvis du vil og tør!” Hanne Riisgaard: ” Springet fra journalist til Ejer af Skærtoft Mølle”. Nancy Gerber: ”Sådan nytænker du din bolig”

Åbne Boder

17.30: Pause & Musik i kantinen. Kantinen er åben og der kan købes Kaffe & Kage

18.00: Workshops.  Åbne Boder

18.45: Spisning i kantinen. Der kan købes lækker mad og drikke i Kantinen. Åbne boder

20.00: Kvindeprisen overrækkes. Lodtrækning Tipskupon. Lodtrækning Lotteri. Musik Boderne er lukket.

21.30 Tak for i aften.

Det hele foregår på AlssundGymnasiet, Grundtvigs Alle 86, Sønderborg kl. 16-21.30. AGS stiller både lokaler og hjælp til rådighed.

Du kan hente mere information på www.kvindedagen.dk, hvor du også kan downloade en Stadeholderaftale, hvis du ønsker at deltage med en bod. .

Send gerne denne mail videre til andre kvinder i dit netværk, printe og hænge den vedhæftede plakat op på din arbejdsplads og lad os sammen få en skøn eftermiddag og aften.

Vi glæder os til at se jer alle!

Med venlig hilsen

Kvindekomiteen Sønderborg.

Del på Facebook