Spring til indhold

Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug

Ny nordisk hverdagsmad. Finalen er klar! Bemærk kort tilmeldings periode.

Nyt nordisk hverdagsmad – Projekt bæredygtig landsby

Lær de nye trends omkring nordiske råvarer – Se hele programplakaten som pdf her.

Bæredygtig mad, klimavenlig mad, nordisk mad og brugen af lokale råvarer er i disse år et meget “hot” emne i København, men hvorfor ikke også tænke på det der hvor råvarerne er?

Det nordiske køkken forener smag med moderne viden om sundhed og velvære, så mød op og få inspiration til, hvordan vi får de nordiske / danske råvarer ind i hverdagsmaden. Vi ser lidt på principperne i Ny Nordisk Hverdagsmad og tilbereder herefter en række retter af årstidens nordiske / danske råvarer. Vi slutter aftenen af med at nyde retterne sammen.

Kurset er en fortsættelse af kurserne afholdt i foråret.

Kurset foregår

Søndag den 8. september 2013, kl. 15:00-20:00

Cathrinesminde Teglværk, Illerstrandvej 7, 6310 Broager

v/ Conny M. Brock

Materialepris på ca. 100 kr. afregnes med underviser.

Det er meningen at man medbringer råvarer fra egen have, eller egen produktion i øvrigt. Så man bedes kontakte underviser Conny M. Brock senest 14 dage før kursusafholdelse og det vil blive taget med i planlægningen af kurset. Du kan træffe Conny på telefon 4074 8365

Kurset foregår udendørs ved grill og er en del af programmet for Naturens Dag.

 

TILMELDING OG INFORMATION

Læs mere og tilmeld dig kurset på www.aofsyd.dk eller på telefon 7442 7220 senest 20. august.

Del på Facebook