Spring til indhold

Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug

Nye tider i den offentlige trafik

Fra og med i dag 1. juli 2013 begynder en ny æra i den offentlige trafik. For at imødekomme den store udfordring med at skaffe flest mulige ture og samtidig få mest muligt for pengene indføres FLEXTUR – en særlig form for kollektiv trafik.

Kort fortalt går det ud på, at man skal ringe og bestille sin tur senest 2 timer før afgang. Det kan ske via telefon eller net. Læs mere om hele ordningen på Sydtrafiks hjemmeside her.

Til gengæld afskaffes den ene af de faste eftermiddagsruter rundt på Broagerland.

Lad os tage positivt imod den nye ordning og få det prøvet af. Landsbylauget hører gerne om oplevelser forbundet med benyttelse af Flextur så vi kan være med i en samlet evaluering. GOD TUR

Flextur

Flextur til alle borgere.For 35 kroner kan man med taxa/minibus rejse 5 km. Skal man længere, koster det 7 kroner for hver efterfølgende km.

Flextur kan benyttes alle dage i tidsrummet mellem kl. 7 og 24 (jule- og nytårsaften undtaget), af alle borgere og mellem alle destinationer i Sønderborg og Aabenraa Kommuner.

Se de to plakater Plakat Flextur ung mand og Plakat Flextur ældre herre.

Der er også nyheder om lørdagen og for rute 223

Plakat Tankegang lørdagsbillet 10 kroner handler om at man hver eneste lørdag for kun 10 kroner kan rejse ubegrænset med bus indenfor Sønderborg Kommune. Tilbuddet er mest relevant for borgere langs bybåndet Nordborg, Augustenborg, Sønderborg, Broager og Gråsten, hvor rute 223 om lørdagen kører med timedrift fra morgen til sen aften.

Plakat Tankegang rute 223.223A. Fra den 12. august 2013 vil udvalgte afgange på ruten være ændret til A-ture, hvor bussen kører mere direkte og kun standser de steder som fremgår af køreplanen, hvilket er svarende til X-busserne

 

Del på Facebook