Spring til indhold

Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug

Guided tur til Skelde Kobbel

Guided tur til Skelde Kobbel

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
10/05/2012
19:00 - 21:00

Lokation
Parkeringspladsen Skeldekobbel

Kategorier
Ingen Kategorier


Torsdag 10. maj kl. 19-21
Folekobbel og Skeldekobbel på Broagerland ▪ Bøgen er sprunget ud, og vi lurer på Stor Skallesluger og natuglen i deres redekasser

Vi besøger det meget flotte kystområde på Broagerland med den nyudsprungne bøgeskov på høje, stejle skrænter. Med et specialkamera fra jorden kan vi få et kig i redekasserne til Natugle og Stor Skalleluger. Stor Skallesluger er Sønderborgs ’adoptivbarn’, som Sønderborg Kommune er forpligtet sig til at passe særligt godt på.
Mødested: P-plads nr. 2 (den store) når man kommer til Skelde Kobbelskov.

Oplev Sønderborgområdets meget forskelligartede og særprægede natur sammen med naturvejleder Jesper Toft. Du går på jagt i naturens verden og oplever meget spændende natur, fx kystnatur, stejle skrænter, strandenge, enge, kær, søer, vandhuller, moser, rørsump, sumpskov, bøgeskov, granskov, hede, levende hegn og meget mere.

Jesper Toft fortæller også om fugle, ugler, frøer, insekter, planter, og hvad der lige dukker op på jeres vej. Og du bliver helt sikkert inspireret til senere selv at gå på opdagelse i naturen og måske tage gode venner med.

Der venter dig mange fantastiske oplevelser.
Mød bare op, du behøver ikke melde dig til.

Del på Facebook