Spring til indhold

Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug

Problemer med abonnementer på nyhedsbreve fra landsbylauget

Ved en gennemgang af landsbylaugets abonnementer for nyhedsbreve er jeg blevet opmærksom på, at der er en række abonnementer (59), som tidligere modtog det ugentlige nyhedsbrev, som ikke længere er tilmeldt denne service. efter at have spurgt et par stykker om årsagen, har jeg grund til at tro, at det ikke har været hensigten og at der måske kan være opstået en fejl i registreringen.

DERFOR har jeg tilladt mig at ændre i tilmeldingen, så de igen får nyhedsbrevet. Hvis der skulle sidde nogen som ikke ønsker denne service, så send en mail eller kommenter på dette indlæg, så skal jeg nok slette jer igen. 

Som abonnent på nyhedsbrevet modtager man hver tirsdag morgen et sammenskrevet referat af de indlæg, der har været i løbet af uge.

Nyhedsbrevet ser ca sådan her ud og man kan klikke sig videre til den enkelte historie på hjemmesiden

image

Del på Facebook