Spring til indhold

Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug

Vi har brug for din hjælp – mobilitet i Sønderborg

I Lysabild området, Kværs-Tørsbøl-Snurom og Dynt-Skelde-Gammelgab har vi tre landsbybusser, som på andet år kører forsøg med alternativ kollektiv transport i landdistrikterne. De tre landsbylaugs bestyrelser samarbejder tæt med kommunen og Insero E-mobility, om at finde moderne løsninger, så busserne kan fortsætte med at bringe folk sammen og skabe mere samkørsel til glæde for den private pengepung og miljøet. Borgerne er den vigtigste del af løsningerne.

Derfor har vi brug for råd og vejledning til at finpudse på en model for ”Mobility as a Service” – det er en ”pakkeløsning”, hvor flere muligheder for kollektive og private trafiktjenester kobles sammen i en app og tilkøbes efter behov. F.eks. en 10-turs-billet, landsbybussen et antal gange pr. måned, låne-cykel eller et antal flextur-kørsler i én ”pakke”. Visionen med ”Mobility as a Service” er, at servicen vil blive lige så bekvem som at eje en bil – bare billigere.

Kom og hør, hvad der kan blive virkelighed lige om lidt, hvis vi sammen kan strikke en brugbar løsning sammen for alternativ kollektiv kørsel i landdistrikterne, så vi kan nøjes med én bil frem for to. Se programmet her. HUSK! Ved tilmelding, bedes De om at informere til hvilket møde, I vil deltage.

Tilmelding Her: https://kultursonderborg.nemtilmeld.dk/72/

Det rigtige tidspunkt kommer først i din tilmeldingsmail

 

Vel mødt

Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug

 

Del på Facebook